Lineas de investigacion 5 oculta

MEJORA DEL CONTENIDO DE MOLÉCULAS CON INTERÉS FARMACOLÓGICO DE ORIGEN VEGETAL PARA INDUSTRIA


PROYECTOS



PUBLICACIONES DERIVADAS

Utilización de microorganismos para la evaluación de impacto ambiental y restauración del medio natural (MICROAMBIENTE-CM) CM S0505/AMB/0321

  • Bacterial bioeffectors modify bioactive profile and increase isoflavone content in soybean sprouts (Glycine max var Osumi). Plant food for human nutrition, 68(3):299-305. DOI 10.1007/s11130-013-0373x.

Utilización de microorganismos para la evaluación de impacto ambiental y restauración del medio natural (MICROAMBIENTE-CM) CM S2009/AMB-1511

  • Inoculant /elicitation technology to improve bioactive/phytoalexin contents in functional foods 2015. International Journal Current Microbiology and Applied Sciences, 4(6):224- 241 ISSN: 2319-7706.
  • The role of isoflavone metabolism in plant protection depends on the rhizobacterial MAMP that triggers systemic resistance against Xanthomonas axonopodis pv. glycines in Glycine max (L.) Merr. cv. Osumi. 2014. Plant Physiol Biochem, 82:9-16. 10.1016/j.plaphy.2014.05.001.
  • Microbe associated molecular patterns from rhizospere bacteria trigger germination of Papaver somniferum under greenhouse conditions. 2014. Plant Physiol Biochem, 74:133-40. 10.1016/j.plaphy.2013.11.012.
  • Bacterial siderophores efficiently provide iron to iron-starved tomato plants in hydroponics culture. 2014. Antoine van Leuwenoek Journal of microbiology, 104(3): 321–330. DOI 10.1007/s10482-013-9954-9.
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